Pregledi trgovanja i tehnička analiza vrijednosnica, indeksa i valuta – TA

Pregled trgovanja na Zagrebačkoj burzi (dnevni i potpuni), te kretanja burzovnih indeksa i valuta na tržištu novca moguć je na ta.vobco.hr, meni „Tržište“.

Tehnička analiza moguća je na vrijednosnicama uvrštenim na uređeno tržište Zagrebačke burze i na Progress tržište, na burzovnim indeksima i valutama na hrvaskom tržištu novca. Za tehničku analizu, osim grafičkog prikaza odabranog povijesnog razdoblja kretanja tečaja vrijednosnica i protrgovanih količina, odnosno kretanje burzovnih indeksa te valuta, na raspolaganju je bogati izbor indikatora tehničke analize i postavljanja benchmarka (usporedbe s drugim vrijednosnicama/indeksima/valutama).

Pristup tehničkoj analizi moguć je iz pregleda trgovanja na Burzi klikom na oznaku (ticker) vrijednosnice / indeksa / valute ili iz menija „Tehnička analiza“, sve na ta.vobco.hr , s time da su pregledi omogućeni svim posjetiteljima, a tehnička analiza samo registriranim korisnicima. Registracija se ostvaruje ispunjenjem i slanjem „Pristupnice“, te uplatom prema jednoj od tri ponuđene opcije iz „Cjenika“.