O nama

Vobco d.o.o. izrađuje aplikacije i pruža usluge namijenjene tržištu kapitala, provedbi korporativnih akcija i vođenju vlasničke evidencije u trgovačkim društvima, pruža usluge procjene vrijednosti imovine i cjelovite vrijednosti trgovačkih društava, te usluge savjetnika kod preuzimanja, istiskivanja, spajanja, pripajanja i podjele trgovačkih društava.

Zašto odabrati Vobco?

Naš stručan i iskusan tim pružit će vam sve što zatrebate u najkraćem mogućem roku.

Profesionalan pristup

Dugogodišnje iskustvo uči nas kako je ozbiljnost u obavljanju poslova nešto što se nikad ne dovodi u pitanje. Svako naše rješenje prolazi detaljne kontrole prije konačne upotrebe.

Visoka dostupnost usluga

Naši online servisi rade 24/7 i dostupni su preko 99% vremena, kao i usluge podrške i održavanja sustava. Sve ostale usluge dostupne su bilo kojim radnim danom pa i van radnog vremena.

Inovativna poslovna rješenja

U svako naše rješenje ugrađena je zavidna razina inovativnosti. Korištenjem suvremenih tehnologija i najnovijih pristupa u području izrade softvera, uvijek nastojimo biti konkurenti na tržištu.

Poticanje timskog duha

Iznimno cijenimo timski pristup poslu i nastojimo ga primjeniti u sve aspekte našeg poslovanja. Individualni pristup je dobar, ali timska rješenja uvijek daju najbolje i najkvalitetnije rezultate.

Kvaliteta bez kompromisa

Kvaliteta i profesionalnost su ono zbog čega nas partneri cijene. Njegujući takve osobine, osiguravamo povjerenje naših korisnika. Vobco je član Microsoft-ove mreže partnera. Koristeći pogodnosti koje pruža Microsoft, uvijek pratimo najnovije trendove i tehnologije u području izrade softvera.