Rješenja za tržište kapitala

Vobco je proizvođač softverskih proizvoda i pružatelj usluga prvenstveno namijenjenih tržištu kapitala i provođenju koroprativnih akcija trgovačkih društava.

VobcoCharts

VobcoCharts je JavaScript biblioteka za crtanje interaktivnih HTML5 grafikona koji su jednostavni za korištenje i u cijelosti prilagođeni za upotrebu na web stranicama.

S obzirom da su neovisni o uređaju i platformi, grafikoni rade jednako dobro na svim modernim uređajima i preglednicima. Biblioteka za svoj rad ne zahtjeva nikakav klijentski dodatak (plug-in) niti serverske komponente.

Isporuka web sadržaja - IWS

Društvo Vobco d.o.o. pruža uslugu isporuke web sadržaja klijentima – izdavateljima čije dionice (i drugi financijski instrumenti) kotiraju na burzi.

Radi se o sadržajno bogatom i vizualno atraktivnom prikazu aktualnih i povijesnih podataka o kretanju tečajeva dionica, volumenu trgovanja, prometima, usporedbi s indeksima i/ili drugim vrijednosnicama (benchmarkom) i drugim podacima zanimljivim investitorima i dioničarima kompanije.

Pregledi trgovanja i tehnička analiza - TA

Tehnička analiza moguća je na vrijednosnicama uvrštenim na uređeno tržište Zagrebačke burze i na Progress tržište, na burzovnim indeksima i valutama na hrvaskom tržištu novca. Za tehničku analizu, osim grafičkog prikaza odabranog povijesnog razdoblja kretanja tečaja vrijednosnica i protrgovanih količina, odnosno kretanje burzovnih indeksa te valuta, na raspolaganju je bogati izbor indikatora tehničke analize i postavljanja benchmarka (usporedbe s drugim vrijednosnicama/indeksima/valutama).

Priprema i praćenje skupštine - eSkupština

Sustav za pripremu i praćenje rada skupština trgovačkih društava koje se održavaju lokalno, daljinski ili kombinirano, uz mogućnost dvosmjerne video i audio komunikacije kod daljinskog rada, s elektronskim glasovanjem u realnom vremenu i trenutnim iskazom rezultata glasanja.

Zadovoljni korisnici

Dugogodišnjim predanim radom stekli smo povjerenje i zadovoljstvo korisnika. Naše proizvode i usluge koristi veliki broj hrvatskih tvrtki.

Što dobivate

Naš stručan i iskusan tim pružit će vam sve što zatrebate u najkraćem mogućem roku.

Analitički pristup

Individualno i sustavno rješavanje svakog zahtjeva.

Poštivanje rokova

Isporuka na vrijeme i unutar dogovorenih rokova.

Korisnička podrška

Stojimo na raspolaganju za sva vaša pitanja i probleme.

Stručni savjeti

Dugogodišnje iskustvo na području tržišta kapitala.

Suvremena rješenja

Naša rješenja su u korak s najnovijim trendovima.

Sigurnost

Jamčimo vam sigurnost i profesionalnost.